PREINSCRIPCIÓ

MATRICULACIÓ DEL 13 AL 17 DE JULIOL

Projecte Rainbow

Projecte rainbow

Calendari Escolar

Aquí podeu consultar el calendari escolar.

ORGANITZACIÓ DEL CURS

Cliqueu el drac i podreu veure un pdf amb  les dates de les reunions d’inici de curs, la composició del claustre i del Consell Escolar, les quotes de material i sortides….

Concert Nadal

El dia 22 de desembre, com a tancament del trimestre, es va celebrar el concert de Nadal de la nostra escola.
Com sempre, estavem molt apretats, perquè va venir molta  gent, però va ser un concert magnífic. Totes les nenes i els nens de  l’escola van cantar d’allò més bé, i els petits van dir el poema    sense equivocar-se ni una miqueta. 

FELICITATS A TOTES I A TOTS, TAMBÉ A L’ELISENDA I A LES TUTORES!

VAGA GENERAL 3 D’OCTUBRE

L’escola Turó Blau adhereix a la vaga general del dia 3 d’octubre.

Hi haurà serveis mínims.

Calendari

Consulteu el calendari escolar.

Organització Curs

Aquí podreu veure  les dates de les reunions d’inici de curs, la composició del claustre i del Consell Escolar, les quotes de material i sortides….

Cantània 2017

Les nenes i els nens de la classe Xocolata (4t) de la nostra escola han participat a la Cantània, el projecte estrella del Servei Educatiu de l’Auditori en el que han particiàt prop de 50.000 alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è d’Educació Primària des d’ara i fins al juny. Aquest any la cantata porta per títol “La Nit dels Malsons” i l’han escrita la dramaturga Marta Buchaca i el compositor Àlex Martínez.

El protagonista és en Lluc, un nen de 9 anys molt poruc, que aprèn a conviure amb les seves pors gràcies a una experiència sorprenent, la nit abans de marxar de colònies. Aquella nit, quan en Lluc està a punt d’adormir-se, la Guardiana de la Por es cola per la seva finestra. La Guardiana es dedica a vetllar perquè la por no desaparegui del món, i li vol fer entendre a en Lluc que tenir por no és dolent. Mitjançant un viatge a través dels malsons de diferents persones que en Lluc coneix molt bé, li farà veure que hi ha molts tipus de por, i que tenir por no té perquè ser un defecte. Gràcies a la Guardiana, en Lluc entendrà que la por és necessària per viure, i que hi ha pors que l’únic que fan és impedir-nos viure amb plenitud. Després d’adonar-se que tenir por és normal, decidirà ser valent i anar a les colònies, i aquells dies seran els dies més feliços de la seva infància.

Podeu veure l’actuació al següent enllaç:

https://youtu.be/BC6OFwn8mRM